Automate your Marketing
with Womplify




 
purplehazet's FotoPage
purplehazet.fotopages.com
By: syahril othman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Thursday, 17-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Mentari di ufuk timur

 
 
 
View all 6 photos...
Kg Sepat
05/11/2005
07:00



setiap kali kau datang,
setiap kali kau menyinari bumi ini,
setiap kali kau memberi kehidupan,
setiap kali kau melabuh tirai malam,
kau pasti kembali seperti yang dijanji.

engkau hanyalah satu di fana ini,
engkau sungguh istimewa buat diri ini,
engkau memberi bukti kewujudan ilahi,
engkau masih disitu sehingga akhir nanti.



----------
replies
abdul : tq abdul... anyway ur scenery collection pun boleh tahan jugak...cantik..
Pizmak : u got cool stuff in ur FP too...anyway thanx...
shadia : thanx... kg ni kat area Kuantan.. err ntah lah, rasanya kot? hehe..
ryn04 : thanx 'gerek' ehh.?? lama tak dengar ayat tu...
Azhar Ahmad : tq
a H k 0 n : tq actually tu bukan sunset.. tapi sunrise.. hehe..
ms dep : tq... caya jugak sama lu beb..
shahrul : erkk bro ni bukan sunset la...tapi sunrise.. hehe...anyway thanxx...


Monday, 14-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Aktiviti tepi pantai

 
 
 
View all 6 photos...
Pantai Sepat
04/11/2005
18:42





----------
replies
shahrul : Thanx bro, recalling all the sweet memories ke?
embee_gurl : tq embee...
wirda : Apa yang meriahnya? budak-budak ni main bola memang meriah...
zidane : aisehh...ye ke uncle?
Azhar Ahmad : yeee.. tepat sekali pakcik azhar...
a H k 0 n : pakcik azhar awk dah jawap tu.. angin sepoi bahasa seronok duduk tepi pantai, time angin ribut......
Jeff®i @ FM0666 : thanx bro...


Sunday, 13-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Nipah

 
 

Dahulu ianya digunakan untuk membuat atap rumah kampung lama, sekarang ianya masih lagi digunakan di sesetengah tempat di pedalaman

p/s pagi mesti sejuk duduk rumah kampung... tarik selimut sampai matahari naik pun tak sedar...

--------
replies
deth@megapixelproject & a H k 0 n: tq guys... masa snap mula-mula, tgk macam biasa je... but then bila dah tgk dlm pc nampak ok pulak...
Jeff®i @ FM0666 : thanx bro...err buah kabung tu camne rupanya? hehee..
shahrul : memang susah nak dapat, jangan sampai ianya pupus sudah la...
ayobkelubi : hahaha ayob... untuk kau.. tunggguuuuuu...!!!


Saturday, 12-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
dimana kaki kupijak...

 
 
 
View all 5 photos...
4/11/2005
18:21
Kg. Sepat


pokok kelapa menjadi penghias alam


kuakan sang kerbau memecah suasana

Kedamaian alam membuat aku terfikir sejenak, indahnya bumi Malaysia, bumi bertuah...


Friday, 11-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Langit dan Sungai

 
 
 
View all 7 photos...
4/11/2005
18:11


Selamat datang...


Hari ni kita offday!!!


Keindahan langit ciptaan tuhan


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net